【東京】昼に朝チャーハンを食す。安くて、量多め。スープ飲み放題。食べ放題あり。町中華【四川屋台】Fried rice, Tokyo, Japan

東京お昼の人気・おすすめ

【うどんちゅ の むいびえん】
東急目黒線と東急大井町線の大岡山駅から徒歩約1分。東京工業大学の目の前の街中華。
お昼前に到着して、チャーハンを食べようとしたところ、食券販売機は、売り切れの表示。お店の人に聞いたところ、「朝チャーハン」を選んでくれとのこと。
ん!?もうお昼なんだけど、朝チャーハンで良いの?
通常のチャーハンよりも、安い値段。
スープはセルフサービスらしく、おそらく、飲み放題。いつも同じ種類か分からないですが、塩味ベースの動物系スープに大根がたっぷり。臭みがないので、豚骨ではなく、鶏スープかな?
チャーハンは、結構な大盛り。少し大きめのチャーシューがたっぷり。
しっかりと炒められたパラパラ系で、塩コショウベースの味。
担々麺、麻婆豆腐や定食を頼んでいるお客さんも多い。食べきれない人は持ち帰っていました。
今度は、水餃子もいただきたいですね。

店名:中華菜房 四川屋台
住所:東京都大田区北千束

[Udonchu no Yummy/Muy Bien!]: Japanese Street Food
About a 1-minute walk from Ookayama Station on the Tokyu Meguro Line and Tokyu Oimachi Line. A Chinese restaurant in town right in front of Tokyo Institute of Technology.
Arriving before noon, I tried to eat fried rice, but the ticket machine indicated that it was sold out. I asked the restaurant staff and they told me to choose “morning fried rice”.
Hmmm! It’s already lunchtime, but is morning fried rice OK?
The price is cheaper than regular fried rice.
Soup seems to be self-service, and probably, all you can drink. I don’t know if it is always the same kind, but it is a salt-based animal soup with lots of radish. No smell, so I’m guessing chicken broth rather than pork bone broth?
The fried rice is quite large. It is filled with slightly larger pieces of chashu pork.
It is well-fried and flakey type, with a salt and pepper based flavor.
Many customers ordered tantanmen, mapo doufu, and set menus. Those who couldn’t finish their meal took it home.
Next time, I would like to try the sui-gyoza as well.

Name: Chinese Restaurant Shisen Yatai
Address: Kita-senzoku, Ota Ward, Tokyo

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